Näyttelijä: Metal Gear Solid V saa Skyrimin näyttämään iltapäiväkerhon leikkikehältä

Ocelotin uusi näyttelijä Troy Baker avautui tulevan Metal Gear Solid V: The Phantom Painin koosta.

14.1.2015 13:33

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain vie hiiviskelysarjan ensimmäistä kertaa avoimeen pelimaailmaan. Uudesta suunnasta saatiin esimakua jo viime vuonna julkaistussa Ground Zeroes -prologipelissä, jonka sarjan luoja Hideo Kojima on useaan otteeseen sanonut olevan kokoluokaltaan erittäin pieni pääpeliin verrattuna.

Nyt pelissä Ocelotia näyttelevä Troy Baker on kommentoinut pelin kokoa. Tuoreessa KindaFunnyGames-lähetyksessä Baker kertoo Metal Gear Solid V:n istuvan täydellisesti Metal Gear -saagaan ja olevansa kiinnostunut miten ihmiset vastaanottavat uuden lähestymistavan.

– Kyseessä saattaa olla suurin koskaan näkemäni peli, jo pelkän tekemisen määrän osalta. Sen rinnalla Skyrim näyttää iltapäiväkerhon leikkikehältä. Peli on massiivinen ja siinä voi tehdä massiivisesti asioita, Baker sanailee.

Lähetyksessä Baker puolustaa myös Snaken uutta ääninäyttelijää Kiefer Sutherlandia, joka korvaa roolissa alusta asti viihtyneen David Hayterin. Hän ei myöskään ymmärrä fanien vihaa, joka on kohdistettu vaihdoksesta päättäneen Hideo Kojiman suuntaan.

– Ohjaajana Kojima voi tehdä mitä hän haluaa. Säästäkää tuomionne siihen asti, kunnes pelaatte peliä. Sen jälkeen voitte vihata sitä, jos haluatte, Baker kiteyttää.

Lähetyksen voi katsoa lähdelinkin takaa.

Metal Gear Solid V: The Phantom Painilla ei toistaiseksi ole tarkkaa julkaisupäivää, mutta sen tiedetään ilmestyvän tämän vuoden aikana. Alustoina ovat pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ja Xbox One, ja avoimen maailman hiiviskelyn mukana on verkkopeli Metal Gear Onlinen uusin versio.

Lähde: KindaFunnyGames

Lisää luettavaa