Näyttävän toiminnan taiturit palaavat: Ninja Theory julkisti Hellbladen

Ninja Theory on julkistanut uuden pelin, jota se kehittelee itsenäisesti ainakin PlayStation 4:lle. Peli kulkee nimellä Hellblade.

12.8.2014 18:49

Heavenly Swordista ja uudesta DmC: Devil May Crysta vastannut brittistudio Ninja Theory on paljastanut uuden pelinsä nimeltä Hellblade. Peli on tulossa konsoleiden osalta ”ensimmäisenä” PlayStation 4:lle, eli mahdollisuudet esimerkiksi pc- ja Xbox One -versiosta ovat edelleen olemassa.

Hellblade on täysin Ninja Theoryn itsensä kehittämä ja julkaisema latauspeli, jonka se lupaa olevan tuotantoarvoiltaan niin kutsutun AAA-pelin luokkaa. Hellbladen tarkoituksena on hyödyntää kaikkia Ninja Theorylle ominaisia elementtejä aina nopeasta toiminnasta vahvoihin hahmoihin ja uniikkiin taidesuuntaan, mutta uudelle tasolle vietynä.

Ninja Theoryn mukaan Hellblade on vielä hyvin varhaisessa vaihessa ja näin ollen varsinaista pelikuvaakaan siitä ei ole vielä nähty. Tarkoituksena kehittäjillä on keskustella kuitenkin pelin kehityksestä avoimesti, minkä se on tekemässä Hellbladen kotisivuilla.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa