Näyttävä Rayman Legends -loikinta kipataan myös käsikonsoliyleisölle

Alkujaan alustojen suhteen ujostellut Rayman Legends onkin löytänyt rohkeutensa oikein kunnolla. Peli on nyt matkalla myös Vitalle ekstrasisällön voimin.

28.5.2013 02:45

Hyvinkin ranskalaista 2D-tasoloikkaa tarjoava Rayman Legends ei jää vain kotikonsolipelaajien iloksi. Ubisoft Montpellierin parhaillaan hioman pelin on vahvistettu olevan matkalla nyt myös PlayStation Vitalle Wii U:n, PlayStation 3:n ja Xbox 360:n lisäksi.

Elokuun 29. päivä kauppoihin muiden versioiden kanssa saapuva Vitan Legends pitää sisuksissaan hieman ylimääräistä sisältöä. Mukaan on ahdettu sekä viisi laitteen takakosketuspaneelia hyödyntävää erikoiskenttää että myös ylimääräinen Prince of Persia -puku Raymanille ja Splinter Cell -asuste Globoxille.

Alkujaan Rayman Legendsia odotettiin kauppoihin jo viime vuoden lopulla, jolloin peli oli myös saapumassa vain Wii U:lle. Legendsia lykättiin kuitenkin ensin alkuvuodelle ja lopulta PlayStation 3- ja Xbox 360 -version astuttua kuvioihin vielä aina loppukesään asti.

Hyvityksenä hurjista lykkäyksistä Wii U -pelaajat voivat parhaillaan ladata pelistä ilmaisen Challenge-sovelluksen itselleen.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa