Näyttävä Griftlands on uusi roolipeli Don’t Starven ja Mark of the Ninjan tekijöiltä

Klei Entertainment on paljastanut uuden roolipelin nimeltä Griftlands, joka matkaa pc:lle viimeistään ensi vuoden alussa.

17.6.2017 21:00

Hyvin erilaisia pelejä aina hiippailukeskeisestä Mark of the Ninjasta selviytymisseikkailu Don’t Starveen tehnyt Klei Entertainment on paljastanut taas yhden pelin. Studion uusin luomus on Griftlands ja se kutittelee nyt roolipelifanien makuhermoja.

Ainakin ensi alkuun Griftlandsia ollaan tuomassa pc:lle, ja iso osa siitä näyttäisi tukeutuvan neuvottelujen käymiseen. Klein mukaan kaikki asiat siinä aina rahasta lojaalisuuteen ja moraaliin ovat neuvoteltavissa, mistä selvästi vihjataan sen julkistustrailerissakin. Jonkinlaista vuoroihin nojaavaa toimintaa näyttäisi kuitenkin myös olevan luvassa omien kumppaneiden värväämisen lisäksi.

Ulos Klei lupailee Griftlandsia joko tämän vuoden lopuksi tai heti vuoden 2018 alkuun. Tiedossa ei vielä ole, onko julkaisu tapahtumassa early accessin kautta. Veto ei olisi yllättävä, sillä sen toinen tuore peli Oxygen Not Included on nimenomaan nyt saatavilla early access -muodossa.

Lähde: Klei Entertainment

Lisää luettavaa