Näyttävä etsivädraama sai uuden pc-version – ilmainen alkuperäisen pelin omistajille

Uusi versio The Vanishing of Ethan Carterista on saapunut pc:lle muutamien parannuksien kera.

12.9.2015 23:18

Mysteereillä kyllästettyä ensimmäisen persoonan etsivädraamaa tarjoillut The Vanishing of Ethan Carter on saanut uuden version pc:llä. The Vanishing of Ethan Carter Reduxiksi kutsuttu pelin tuorein inkarnaatio sysää sivuun pc-version alkujaan hyödyntämän tomuisen Unreal 3 -pelimoottorin ja tarjoaa uuden aiempaa sujuvoitetumman pelikokemuksen Unreal 4:ää hyödyntäen.

Minkäänlaista uutta tarinasisältöä The Vanishing of Ethan Carteri Reduxiin ei kannata odottaa, vaan sen sijaan sen uudistukset keskittyvät lähinnä pelin teknisiin toiminnallisuuksiin. Reduxissa pelimaailman pitäisi esimerkiksi latautua pelaajan edessä nyt aiempaa sujuvammin, minkä lisäksi pelin tallennusjärjestelmän olisi tarkoitus olla nyt aiempaa täsmällisempi käyttää. Kehittäjät ovat kyllä pyrkineet myös karsimaan pelin lopussa joidenkin pelaajien kohtaamaa tarvetta koluta jo nähtyjä pelialueita uudelleen.

The Vanishing of Ethan Carter Redux on ilmainen kaikille alkuperäisen pelin omistajille. Sen saapuminen ei myöskään estä pelin vanhan Unreal 3 -version pelaamista, vaan kehittäjät itse asiassa jopa suosittelevat pelaamaan vanhaa versiota, mikäli hallussa on vähemmän tehokkaampi tietokone.

Aiemmin tänä vuonna saapunut pelin PlayStation 4 -versio on jo alun alkaen rakennettu Unreal 4:n varaan. Kyseinen versio on siis jo alusta asti tukenut esimerkiksi Reduxin paranneltua tallennusjärjestelmää.

The Astronauts ei ole vielä myöskään täysin valmis The Vanishing of Ethan Carterin kanssa. Seuraavaksi kehittäjien tarkoituksena olisi tutkia, josko he voisivat tuoda pelin vielä myös ainakin Mac-ja Linux-koneille. Virtuaalitodellisuus kiinnostaa kehittäjiä myös, eikä esimerkiksi mahdollisuutta Xbox One -versiostakaan ole vielä poissuljettu. Kunhan Unreal 4 saa vielä kunnollisen DirectX 12 -tuenkin, pyrkivät kehittäjät hyödyntämään sitä myös vielä tulevaisuudessa.

Lähde: The Astronauts

Lisää luettavaa