Näytelty God of War -sarja voi olla pian todellisuutta – raportit kertovat Amazonin neuvottelevan oikeuksista

Deadline raportoi Amazonin ja The Expanse -tuottajien neuvottelevan Sonyn kanssa oikeuksista.

8.3.2022 12:20

Amazon silmäilee jälleen yhden videopelisarjan oikeuksia televisiosarjasovitusta varten, raportoi Deadline. Sivuston mukaan verkkojätti neuvottelee parhaillaan Sonyn kanssa tuodakseen näytellyn God of War -sarjan sen omaan Prime Video -suoratoistopalveluun.

Raportin mukaan Kratos ja tämän mytologiset verikarkelot raivoaisivat uuteen muotoon The Expanse -hittisarjan tuottajakaksikko Mark Fergusin ja Hawk Ostbyn sekä The Wheel of Time -vetäjä Rafe Judkinsin toimesta. Myös Sony Pictures Television ja PlayStation Pruductions ovat luonnollisesti osana neuvottelemassa PlayStation-yksinoikeuden sovittamisesta, mutta tapaukseen liitoksissa olevat tahot eivät luonnollisesti ole kommentoineet saati vahvistaneet raportteja.

God of War on vain yksi monista pelisarjoista, jotka ovat Amazonin kiikareissa. Sen tulevan Fallout-sarjan tuotanto etenee jo hyvää vauhtia, minkä lisäksi se on solminut sopimuksen myös It Takes Two-, Life is Strange– ja Disco Elysium -sovituksista. Mass Effect –sarjakin on ollut vahvasti otsikoissa.

Tällä hetkellä myös Sony on puskenut varsin innokkaasti pelisarjojaan näyteltyyn muotoon. Tuoreen Uncharted-elokuvan lisäksi työn alla on HBO:n tuleva The Last of Us -sarja sekä Twisted Metal -sarja Peacockin kanssa.

Lähde: Deadline

Lisää luettavaa