Naughty Dogilla on vielä ässiä hihassaan nykysukupolvelle

Uncharted 4 on vasta alkusoittoa Naughty Dogin suunnitelmille tällä konsolisukupolvella.

13.11.2015 11:04

Uncharted– ja The Last of Us -kehittäjä Naughty Dog on päässyt vasta alkuun nykyisellä konsolisukupolvella.

Studion PR- ja yhteisövelho Arne Meyer paljastaa finder.com -sivustolle antamassaan tuoreessa haastattelussa suunnitelmissa olevan vielä yllätyksiä nykysukupolven konsoleille. Tällä hetkellä Naughty Dog valmistautuu Uncharted 4: A Thief’s Endin maaliskuiseen julkaisuun, mutta kalenteria on täytelty pitkälle sukupolven loppupuolelle asti.

– En aivan tiedä, miten aikajanat kulkevat, mutta minulla ei ole epäilystäkään, etteikö meillä olisi ainakin yksi, ehkä kaksi peliä jäljellä tälle sukupolvelle. Voimme selkeästi julkaista pelin todella myöhään ja silti pärjätä, vai mitä? Meyer pohtii vuonna 2013 julkaistuun The Last of Usiin viitaten. 

Yhden Naughty Dogin tulevista julkaisuista uskotaankin olevan jo kauan huhuttu jatko-osa jättihitiksi muodostuneelle The Last of Usille. Peliä ei ole vielä julkistettu virallisesti, mutta moni alalla työskentelevä on viitannut siihen julkisesti enemmän tai vähemmän vahingossa, ja siitä toivotaan lisätietoja Uncharted 4:n ilmestymisen jälkeen. Meyerin puheiden mukaan studion seuraavaa peliä ei välttämättä tarvitse vartoa kovin kauaa. 

– Toivon, että saamme pelin ulos suhteellisen pian. Kehityssyklimme eivät ole kovin pitkiä, mies selittää haastattelussa.

Lähde: finder.com

Lisää luettavaa