Natsizombien armeija ottaa kohteekseen konsolit

Brittikehittäjä Rebellionin Nazi Zombie Army pysyttelee maailmassa edelleen hengissä. Seuraavana päämääränä on valloittaa konsolit.

1.3.2014 04:00

Sotapelisarja Sniper Eliten rinnalle syntynyt fantasiaväritteinen räiskintäpelisarja Sniper Elite: Nazi Zombie Army on kääntymässä konsoleille. Pelistudio Rebellion teki lupauksen asiasta kuluvan viikon lopulla julkistettuaan, että toistaiseksi vain pc:llä saatavilla olevat natsizombit ovat myyneet yhteensä nyt yli puoli miljoonaa kappaletta.

Vielä toistaiseksi Rebellion ei ole suostunut tarkemmin kertomaan, mille alustoille se on Nazi Zombie Armya varsinaisesti seuraavaksi tuomassa. Yhtiön mukaan se käy vielä tarkempia neuvotteluja laitevalmistajien kanssa. Varsin todennäköistä kuitenkin on, että sekä PlayStation 4 että Xbox One voisivat saada ainakin osansa.

Rebellion mainitsi olevansa kiinnostunut uuden sukupolven konsolien omakustannemahdollisuuksista viime syyskuussa, kun se julkisti Nazi Zombie Army 2:n.

Suunnitelmissa Rebellionilla näyttäisi olevan, että konsoleilla kummatkin kahdesta Nazi Zombi Army -pelistä iskettäisiin yhteen yhteiseen pakettiin. Pelkkään käännöksen tekoon kehittäjät eivät myöskään halua kuitenkaan tyytyä. Lupauksena on, että uuttakin sisältöä rakennettaisiin myös vielä vanhan rinnalle.

Kirjoitushetkellä Nazi Zombie Army -pelit ovat alennuksessa niin Steamissa kuin Rebellionin omassa latauskaupassakin. Mitä tulee varsinaiseen Sniper Elite -pääsarjaan, on sen virallinen kolmososa parhaillaan kehitteillä Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle ja pc:lle.

Lähde: Rebellion

Lisää luettavaa