Natsizombiarmeija palaa pc:n tarkka-ampujien ruoaksi

Sniper Elite -sarjan sivuosa Nazi Zombi Army on saamassa jatkoa ja vieläpä tämän vuoden aikana.

6.9.2013 14:23

Pelistudio Rebellionin viime helmikuussa julkaisema Sniper Elite: Nazi Zombie Army on saamassa jatkoa. Juurikaan kehittäjät eivät myöskään ole uuden pelinsä kanssa viivyttelemässä, sillä Eurogamer-sivuston saamien tietojen mukaan jatko-osa on määrä saada pc:lle vielä tänä vuonna.

Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 -nimellä tunnettu tuotos on edeltäjänsä tapaan tarjoamassa yhteistyötä painottavan toimintakokemuksen, joskin tällä kertaa entistä helvetillisemmässä muodossa. Pelin pääosassa nähdään Berliinissä eläviä kuolleita hoiteleva salainen amerikkalaisagentti Karl Fairburne, jonka rinnalla räiskimässä heiluvat myös kolme muuta sotilasta.

Vaikka pc on pelin ensisijainen alusta, harkitsevat kehittäjät natsizombien tuomista vielä tulevaisuudessa myös Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle. Tästä kiitos kuuluu Rebellionin mukaan sille, että sekä Sony että Microsoft sallivat omakustannepelien tuomisen alustalleen.

Alkuperäinen Nazi Zombie Army on parhaillaan saatavilla vain pc:lle. Peli on osa Sniper Elite -pelisarjaa, jonka virallinen kolmososa on tällä hetkellä myös kehitteillä.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa