Nappaa roolipelihelmi Lost Odyssey nyt ilmaiseksi

Hironobu Sakaguchin Xbox 360 -klassikko Lost Odyssey on nyt toistaiseksi saatavilla ilmaiseksi Xbox 360:lle ja Xbox Onelle.

14.12.2016 23:07

Mikäli Xbox 360:n roolipeliklassikko Lost Odyssey on vielä kokematta, on nyt loistava tilaisuus erheen korjaamiselle. Aina vuoden loppuun asti Microsoft tarjoaa tuotosta ilmaiseksi Xbox-kauppapaikan kautta ja varustettuna vieläpä mahdollisuudella pelata sitä Xbox Onella.

Lost Odysseyn jakaminen ilmaiseksi pelaajille on Microsoftin tapa juhlistaa Xbox Onen vauhdilla kasvanutta taaksepäin yhteensopivien pelien tarjontaa. Parhaillaan konsolilla on mahdollista pelata yli 300 erilaista Xbox 360 -peliä. Listaan kyseisistä tuotoksista voi tutustua tästä.

Lost Odyssey oli alunperin vuonna 2007 Japanissa debytoinut rooliseikkailu, joka saatiin myöhemmin länteen seuraavan vuoden helmikuussa. Pelin kehitti Final Fantasy -sarjan luoneen Hironobu Sakaguchin perustama Mistwalker-studio. Myös entinen Final Fantasy -hovisäveltäjä Nobuo Uematsu oli aktiivisesti läsnä projektissa.

Vastaavalta poppoolta saatiin Xbox 360:lle vuonna 2006 ulos myös roolipeli Blue Dragon. Myös se on nykyisin taaksepäin yhteensopiva Xbox Onen kanssa, minkä myötä sekin on saapunut tällä viikolla ensimmäistä kertaa saataville ihan latausmuodossakin. Lost Odysseysta poiketen sitä ei tosin tarjota Xbox-kauppapaikalla ilmaiseksi.

Lähde: Major Nelson

Lisää luettavaa