Nappaa itsellesi The Secret Worldin beta-viikonloppuavain!

Lataa itsellesi beta-avain ja pääset kurkistamaan The Secret Worldin salaiseen maailmaan. Pelin julkaisija EA ja Funcom kutsuvat pelaajat mukaan ensi sunnuntaina pidettävään toiseen beta-viikonloppuun. Siinä pelaajat pääsevät tutkimaan Kingsmouthin kylää ja lähialueita salaisuuksineen. Pelattavana on myös kaikki edellisen betaviikonlopun sisältö.

16.5.2012 10:50

The Secret World on Anarchy Onlinen ja Age of Conanin tehneen Funcomin tuleva pc-verkkoroolipeli, jossa taikuus ja myytit kohtaavat nykypäivän salaliitot ja kosmiset kauhut. Pelaajat taistelevat maailman kohtalosta kulissien takana kuuluen yhteen kolmesta ryhmittymästä: fanaattisiin Templareihin, macciavellimäiseen Illuminatiin ja aasialaiseen, omilla säännöillään pelaavaan, Dragoniin.
 
Peli ei sisällä lainkaan hahmoluokkia tai kokemustasoja. Pelaajat kehittävät hahmoja yli 500 erilaisen taidon avulla, joista voi rakentaa mieleisensä hahmon, käyttää hän apunaan sitten taikuutta, teknologiaa, tuliaseita tai yliluonnollisia voimia.

Pääset kurkistamaan tähän salaiseen maailmaan, sillä pelin julkaisija EA ja Funcom kutsuvat pelaajat mukaan ensi sunnuntaina pidettävään toiseen beta-viikonloppuun. Siinä pelaajat pääsevät tutkimaan Kingsmouthin kylää ja lähialueita salaisuuksineen. Pelattavana on myös kaikki edellisen betaviikonlopun sisältö.
 
Jos haluat mukaan, lähetä sähköpostia osoitteeseen thesecretworldbeta(at)h-town.fi ja seuraa saamiasi ohjeita. Beta-koodeja taatusti riittää, joten kutsu mukaan myös kaverit!
 
Beta-viikonloppu alkaa perjantaina 18. päivä toukokuuta kello 18.00 Suomen aikaa ja päättyy maanantaina 21. päivä toukokuuta kello 10.00.
 
The Secret World julkaistaan 19. päivä kesäkuuta Windows PC:lle.

Pelin kotisivut

Lisää luettavaa