Nappaa avaruusaluksia ja mobailua yhdistävä Fractured Space nyt viikonloppuna ilmaiseksi

Steamissa pelataan tänä viikonloppuna ilmaiseksi Fractured Spacea ja Sunless Sea'ta. Fractured Spacen saa jopa pitää itsellään viikonlopun jälkeenkin.

29.1.2016 20:12

Early access -vaiheessa parhaillaan oleva avaruusalus-MOBA Fractured Space on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi Steamissa. Tarjous kestää aina maanantai-iltaan asti, mihin mennessä pelin hankkineet saavat pitää sen osana Steam-kirjastoaan aina sen elämän hamaan loppuun saakka.

Samaan syssyy myös synkkä meriseikkailupeli Sunless Sea on koko viikonlopun ajan kokeiltavissa ilmaiseksi Steamissa. Peli täytyy kuitenkin ostaa, jos sen peluuta halajaa jatkaa vielä viikonlopun jälkeenkin.

Fractured Space on peräisin brittistudio Edge Case Gamesilta, joka koostuu vanhoista Strike Suit Zero -avaruuräiskintäpelin tekijöistä. Fractured Space on ollut early accessissa aina vuoden 2014 marraskuusta lähtien, mutta tänä vuonna sen pitäisi viimein alkaa valmistua.

Pelin virallisen julkaisun koittaessa se Edge Case Gamesin tarkoituksena on tehdä tuotoksestaan ilmaispeli. Vielä early access -vaiheessa pääsy peliin on tavanomaisesti maksanut viitisen euroa.

Lähde: Edge Case Games

Lisää luettavaa