Namcon kiusoittelema ”Prepare to Dine” -projekti paljastui – tällainen on toimintaroolipeli Code Vein

Viime viikolla tyylikkäällä trailerilla kiusoiteltu "Prepare to Dine" -projekti on vahvistunut uudeksi toimintaroolipeliksi God Eater -kehittäjiltä.

18.4.2017 22:20

Bandai Namcon viime viikolla kiusoittelema uusi mysteeripeli on paljastunut osittain. Japanilaisen Famitsu-lehden uusin numero on vahvistanut, että kyseessä on Code Veiniksi kutsuttu nimike, jota on kuvailtu luolastojen tutkintaan keskittyväksi haastavaksi toimintaroolipeliksi.

Tapahtumiltaan Code Vein sijoittuu kovia kokeneeseen lähitulevaisuuteen, jossa ohjattavaksi saadaan lähitaisteluaseiden käyttöön erikoistunut vampyyrihahmo. Vihollisista tehtävän veren imemisen pitäisikin olla yksi sen päämekaniikkoja, kuten myös mahdollisuus seikkailla yhdessä kaverin kanssa. Luolastot on ilmeisesti myös kytketty toisiinsa saumattomasti.

Kehitteillä Code Vein on Namcon God Eater -sarjasta tunnetuilla kehittäjillä, joista projektijohtaja Yusuke Tomizawan on kerrottu työskentelevän edelleen myös God Eaterin parissa. Työn alla peli on Unreal Engine 4:n voimin ja sen on Famitsun mukaan ”35-prosenttisesti valmis”, mitä ikinä se sitten tarkoittaakaan.

Virallisen maailmanlaajuisen julkistuksen Code Vein on saamassa 20. huhtikuuta. Tuolloin viimeistään pelistä pitäisi ilmaantua jo jonkinlaista kunnollista kuvamateriaalikin. Ohessa nyt muistutuksena viimeviikkoinen kiusoittelutraileri.

Lähde: Gematsu

Lisää luettavaa