Nämä pelit julkaistaan tällä viikolla – UFC-mättö jatkuu ja Pokémonitkin nostavat nyrkit pystyyn

Toivottavasti olet valmiina taistelemaan, sillä Pokkén Tournament ja uusi UFC-peli saapuvat tällä viikolla varmistamaan, ettei mätkintäpeleistä ole taas ihan heti pulaa. Souls-fanienkin kannattaa pysyä valppaana tällä viikolla, sillä FromSoftwaren peleistä paljon mallia ottanut Salt and Sanctuary saapuu nyt PS4:lle.

15.3.2016 12:57

Nyrkit ovat viuhumassa kovaa vauhtia tällä viikolla, sillä kauppoihin on saapumassa seuraavien päivien aikana parikin kappaletta erilaista taistelupelattavaa. Ensiksi torstaina Electronic Arts kosiskelee MMA-faneja uusimmalla paikoin jopa realismiin tähtäävällä UFC 2 -pelillään, jota päivää myöhemmin seuraakin sitten Nintendon ja Bandai Namcon yhteistyön kautta syntynyt Pokémon-taistelupeli Pokkén Tournament.

Dark Souls III:n julkaisun siintäessä vielä myös kuukauden päässä, voivat Souls-fanit yrittää tyydyttää nälkäänsä tiistaina PlayStation 4:lle saapuvalla Salt and Sanctuarylla. Myöhemmin myös Vitalle ja pc:lle saapuva peli on runsaasti FromSoftwaren toimintaroolipeleiltä mallia ottava seikkailu, mutta sillä varsin merkittävällä erotuksella, että se on täysin sivulta kuvattu kokemus.

Kokonaisuudessaan lista viikon pelijulkaisuista näyttää pääpiirteittäin seuraavalta. Päivämäärät voivat vielä viikon aikana muuttua.

Maanantai 14.3.
Deadlock (Win)
Premium Pool (Win, Mac, Linux)
Sparkle Zero (Win, Mac, Linux)

Tiistai 15.3.
Salt and Sanctuary (PS4)
Need for Speed (Win)
Dynetzzle Extended (Win)
Candlelight (PS4, Win)
DLC: Just Cause 3 – Sky Fortress (PS4, XOne, Win)

Keskiviikko 16.3.
Shantae and the Pirate’s Curse (XOne)
Dungeon of the Endless (XOne)
Nanobots (Win)
Prison Run and Gun (Win, Linux)

Torstai 17.3.
UFC 2 (PS4, XOne)
Mutant Mudds: Super Challenge (Wii U, 3DS)
Positron (Win)
Pharaoh Rebirth+ (Win)
Victory and Glory: Napolean (Win)
Rope Racers(Android)

Perjantai 18.3.
Pokkén Tournament (Wii U)
Chesster (Win, Mac, Linux)

Lisää luettavaa