Nämä kolme peliä ovat ehdolla parhaasta pelikäsikirjoituksesta

Writers' Guild Awards pidetään ensi kuussa Lontoossa ja nämä pelit kilpailevat pelikategorian parhaasta käsikirjoituksesta.

8.10.2013 07:59

Iso-Britannian Writers’ Guild Awards -palkintogaala järjestetään marraskuun 13. päivä Lontoossa. Viime vuosien tapaan mukana on myös kategoria parhaalle pelikäsikirjoitukselle. Siitä kilpailevat kolmen hyvin erilaisen pelin kirjoittajat.

Ehdokkaista ensimmäinen on Rhianna Pratchett, joka kirjoitti kovaotteisen toimintapelin Tomb Raider. Siinä nuori Lara Croft joutuu kokemaan hurjan määrän kärsimystä ja pelkotiloja.

Toinen ehdokas on Mike Bithell sympaattisella indie-pelillään Thomas Was Alone, joka kertoo elämän ja ystävyyden merkityksestä äärimmilleen pelkistetyn tyylittelyn keinoin.

Lyhyen listan viimeisenä ehdolle pääsi Graham Goring, joko kynäili ratkiriemukkaan komedian Lego City Undercover. Sen huumori on täynnä koheltamista, kaksimielisyyksiä ja leffaviittauksia.

Writers’ Guild Awardsin edelliset voittajat ovat Red Dead Redemption (2010), Enslaved: Odyssey to the West (2011) ja Batman: Arkham City (2012).

Lähde: USgamer

Lisää luettavaa