Playstation ja HBO ovat paljastaneet ensimmäisen kunnollisen hahmokuvan hartaasti odotetusta The Last of Us -suoratoistosarjasta. Summer Game Fest -lähetyksen osittaisena loppuhuipennuksena toiminut paljastus tarjoaa katsauksen ensimmäisestä pelistä tuttuun museoon, jossa Joel ja Ellie piileskelevät taustalla häärivää naksuttelijaa.

Otos on napattu sarjasta lavalla lisätietoja kertoneen Naughty Dog -pomo Neil Druckmannin ohjaamasta jaksosta. Selostuksen ohessa Druckmann kiittelee Joelia esittävää Pedro Pascalia sekä Ellietä tulkitsevaa Bella Ramseytä, ja tuo esille näyttelijöiden hahmoihin tuomia omanlaisia vivahteita sekä toimivaa kemiaa niin kameran edessä kuin ulkopuolellakin. Mies mainitsee samalla sarjan olevan myös kaikkien aikojen uskollisin videopeliadaptaatio.

Vaikka sarjan julkaisupäivää ei tilaisuudessa paljastettukaan, niin ohjelman näyttelijäkaartiin saatiin kevyttä vahvistusta. Tilaisuudessa lavalle nousi nimittäin alkuperäisen pelin päätähdet, Troy Baker ja Ashley Johnson, joiden kerrotaan olevan sarjassa mukana pelkkiä silmäniskurooleja isommissa osissa. Druckmann harmittelee, ettei ollut ohjaamassa Bakerin tai Johnsonin jaksoja, mutta ylistää näyttelijöitä maasta taivaaseen.

Samaisessa loppuhuipennuksessa kerrottiin myös lisätietoja tulevasta The Last of Us  -moninpelistä, sekä syksyllä julkaistavasta, alkuperäisen pelin uuteen kuosiin laittavasta The Last of Us Part I  -uusioversiosta.

Lisää luettavaa