Näin taistelijakonkarit muuttuvat Ultra Street Fighter IV:ssä

Ultra Street Fighter IV lähestyy. On siis aika tutkiskella tarkemmin, miten vanhat Street Fighter IV -hahmot tuelvat muuttumaan uuden version myötä.

16.5.2014 21:02

Street Fighter IV:n muuntautuminen Ultraksi on viimein tapahtumassa kesäkuussa ja näin ollen pian on jälleen siis monien muutosten aika.

Satunnaiset mätkintäpelaajat eivät välttämättä huomaa Ultra Street Fighter IV:n tuovan peliin mukaan muuta kuin uusia hahmoja ja kenttiä, mutta hahmojen tasapainotus on kyllä jälleen kerran tärkeä osa pelin päivittymistä. Ennen Ultran saapumista kehittäjä Capcom onkin nyt kippaamassa YouTube-kanavalleen joukon videoita, joissa se käy läpi suurimpia paikkauksia, joita se on tutuille hahmoille uuden version myötä tehnyt.

Ensimmäiset videot pureutuvat niin Ryun, Blankan, Cammyn, Bisonin, Evil Ryun kuin myös Goukeninkin kohtaamiin muutoksiin. Ajan myötä videoita on määrä tulla vielä reippaasti lisää, minkä ohella Capcom lupaillut, että kattava lista aikalailla kaikista hahmokohtaisista muutoksista tullaan näkemään myös vielä lähempänä julkaisua. Sitä varten silmällä kannattaa pitää Capcomin yhteisösivua.

Lisää luettavaa