Näin syntyi The Last of Usin kiitelty tarinalaajennus

Kurkistukset The Last of Usin taustoihin sen kuin jatkuvat. Sony on julkaissut nyt uuden videon, jossa käydään läpi pelin tarinalisäsisällön kehitystä.

1.3.2014 23:15

Kuluvalla viikolla the Last of Usista kiinnostuneille on tarjottu kosolti mahdollisuuksia kurkistaa pelin kulissien taakse. Ensin peräti noin puolentoista tunnin mittainen Grounded-dokumentti tuotiin kaikkien nähtäville YouTubeen, ja nyt Sony on julkaissut noin kymmenen minuutin katsauksen pelin varsin oivallisesti vastaanotettuun lisäsisältöseikkailu Left Behindiin.

Ohessa olevassa videossa uppoudutaan lisäsisältöseikkailun taustoihin puhumalla muun muassa virallisesta The Last of Us -sarjakuvasta ja käymällä läpi niin pelin kehittäjien kuin näyttelijöidenkin tuntemuksia seikkailusta. Pätkä sisältääkin muutamia juonipaljastuksia niin pää- kuin sivuseikkailustakin.

Videon julkaisemisen ohella Naughty Dog on perjantain kunniaksi puhellut myös hieman seuraavasta The Last of Usin lisäsisältöpaketista. Saataville pitäisi viellä tulla moninpeliin niin uusia karttoja, aseita kuin kykyjäkin, minkä lisäksi uusi vaikeustasokin pelin tarinatilaan on tulossa. Paketin pitäisi kuulua osaksi pelin kausikorttia.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa