Näin rooliseikkailut Final Fantasy Adventure ja SaGa tekevät paluuta

Tokyo Game Show'n kunniaksi Square Enix on puhellut hieman Vitalle tähtäämistään roolipeleistä, kuten uudesta SaGa-pelistä ja Final Fantasy Adventure -uusioversiosta.

17.9.2015 00:38

Tällä viikolla käytävien Tokyo Game Show -messujen kunniaksi peliyhtiö Square Enix on tehnyt parikin pientä roolipeliaiheista paljastusta.

Ensinnäkin tiedossa on nyt tarkemmin, että Squaren kesäkuussa kiusoittelema uusi Final Fantasy Adventure -peli on Vitalle ja mobiililaitteille matkalla oleva uusioversio alkuperäisestä Final Fantasy Adventure -seikkailusta. Myös Seiken Densetsu– ja Mystic Quest -nimellä tunnettu vanha Game Boy -peli palaa uudistettuna Japaniin vielä tulevan talven aikana, kun taas pelin länsimaisesta julkaisusta ei vielä ole tietoa.

Julki Square Enix on tuonut nyt aiempaa kunnollisemmin myös SaGa: Scarlet Grace -roolipelin Vitalle, joka on saapumassa Japaniin ensi vuonna. Peli on sama, josta Square Enix ehti myös kiusoitella jo aikaisemmin viime vuonna. Yksityiskohdat pelistä ovat edelleen tosin vähissä, eikä varmuutta tietenkään ole vielä siitäkään, että saadaanko peliä koskaan länteen asti. Ohessa on kuitenkin jo pelin musiikkia ja taidetta esittelevä video.

Ja nyt kun trailereiden makuun päästiin, niin ohessa on myös uusin video World of Final Fantasysta. Kesäkuussa PlayStation 4:lle ja Vitalle julkistetun pelin tiedetään saapuvan länteenkin asti vielä ensi vuonna.

Lisää luettavaa