Näin rakentuu Alien: Isolation -kauhuseikkailun yksinäinen saalistaja

Creative Assemblyn kehittäjät kertovat uudessa videossaan, millaista on ollut luoda yksinäistä mutta uhkaavaa vihollista Alien: Isolation -kauhupeliin.

13.3.2014 17:35

Uusi video Creative Assemblyn Alien: Isolation -kauhupelistä on saapunut. Kulissien taakse kurkistavassa pätkässä pelin kehittäjät kertovat, millaista on ollut suunnitella pelin vihollisena toimivaa xenomorph-otusta, ja mitä ennen kaikkea heidän on ollut syytä pitää prosessin aikana mielessä.

Päinvastoin kuin monissa Alien-brändiin liitetyissä peleissä, asettuu Alien: Isolationissa vastaan täsmälleen yksi ikoninen alien-hirviö. Jotta idea pysyisi mielenkiintoisena, on hirviö suunnitellu suureksi, voimakkaaksi ja näin uhkaavaksi olemukseksi, joka vainoaa pelaaja jatkuvasti pelin edetessä reagoiden siihen, mitä pelaaja pelimaailmassa puuhastelee. Kolistelu ei siis esimerkiksi ole aina järkevän ihmisen lähestymistapa erinäisiin ongelmiin.

Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle ja pc:lle kehitteillä oleva Alien: Isolation julkaistaan näillä näkymin kuluvan vuoden lopulla. Isolationia kehittävä Creative Assembly on tätä ennen tunnettu lähinnä vain Total War -peleistään, joten kunnianhimoisen konseptin ohella on mielenkiintoista myös nähdä, miten kehittäjät noin muuten suoriutuvat kauhupelin luomisesta.

Lisää luettavaa