Näin maailma valloitetaan – Evil Genius 2 -kehittäjät esittelevät pelin saloja uudella videolla

Evil Genius 2 -kehittäjät esittelevät peliä lähes 20 minuutin verran uudella videolla. Viime viikolla julkaistiin myös pelikuvatraileri.

21.6.2020 10:01

Maailmanvalloitussimulaattori Evil Genius 2:n kehittäjä Rebellion on julkaissut vajaan 19 minuutin mittaisen videon, jolla pelin tuottaja Ash Tregay ja pääsuunnittelija Rich Edwards esittelevät pelin uusia ominaisuuksia. Vajaa viikko sitten Rebellion julkaisi myös pelikuvatrailerin PC Gaming Show -tapahtuman yhteydessä.

Parin minuutin mittainen pelikuvatraileri on seitsemän askeleen mittainen perehdytys maailmanvalloitukseen. Esittelyssä on niin tukikohdan rakentamista kuin ylempi- ja alempiarvoisten kätyreiden värväämistä ja kouluttamista.

Kehittäjien esittelyvideo tutustuu pelin saloihin hieman syvemmin. Neljästä valittavissa olevasta pääpahiksesta esitellään kaksi – Red Ivan ja Maximilian. Kaikkien rikollispomojen persoonallisuudet ovat erilaisia ja heillä on omat heikkoutensa ja vahvuutensa Jokaiselle hahmolle luvataan myös oma yksilöllinen kampanjansa.

Taitavammat kätyrit ovat omien organisaatioidensa johtajia pelimaailmassa, ja nämä on värvättävä erikseen pelaajan puolelle. Heikommillakin rikosjärjestön jäsenillä on omat historiansa. Osa heistä on kasvanut rikoksen parissa, kun taas toiset ovat ”parannuksen” tehneitä hyväntekijöitä.

Evil Genius 2: World Domination julkaistaan näillä näkymin vielä tämän vuoden aikana.

Lisää luettavaa