Näin komealta Mario Kart 8 näyttää – Nyt monipuolisempi kuin koskaan?

Nintendo julkaisi Mario Kart 8:sta uuden trailerin, joka esittelee pelin uusia piirteitä, ominaisuuksia, hahmoja, ratoja ja aseita.

3.4.2014 12:23

Toukokuun lopulla ilmestyvästä Mario Kart 8:sta julkaistiin traileri ja tukku yksityiskohtia. Trailerin uusista ominaisuuksista voi katsoa alta.

Kuten tunnettua, Wii U:lle saapuvassa karting-kaahailussa haastetaan tällä kertaa ajotaitojen lisäksi painovoima, sillä putkimiehen ja tämän kumppaneiden ajokit ovat ensimmäistä kertaa antigravitaatiokilpureita. Sen myötä käytössä on uusi Spin Turbo -ominaisuus, jolla haalitaan lisävauhtia kilpakumppaneihin ja tiettyihin erikoisesineisiin törmäämällä.

Mario Kart 8 vaikuttaisikin kuvailujen ja raporttien perusteella olevan sarjan monipuolisin ja kattavin osa. Uusiin julkistettuihin hahmoihin lukeutuu Metal Mario, Lakitu ja Shy Guy, jotka liittyvät aiemmin ilmoitettujen Koopa-kakaroiden ja prinsessa Rosalinan kaltaisten hahmojen joukkoon. Käytössä on luonnollisesti myös uusia aseita, kuten ikoninen piraijakasvi sekä bumerangikukka.

Ratoja pelissä on yhteensä 32, joista 16 on täysin uusia ja toiset 16 kokonaan uudistettua klassikkorataa sarjan aiemmista osista, kuten SNESin legendaarisen Super Mario Kartin Donut Plains sekä N64:lla nähdyn Mario Kart 64:n Toad’s Turnpike.

Mario Kart 8 julkaistaan 30. toukokuuta Wii U:lle.

Lähde: Nintendo

Lisää luettavaa