Näin Fallout 76 elää vuonna 2019 – lisää tehtäviä, pelitiloja ja ominaisuuksia tulossa

Fallout 76:n suhteen ei luovuteta tänä vuonna.

23.2.2019 16:57

Bethesda on paljastanut, miten ja millaisella aikataululla se on tukemassa Fallout 76:ta tämän vuoden aikana.

Tuloillaan on niin uusia pelitiloja, ominaisuuksia kuin tehtäviä, joiden julkaisu tapahtuu jaettuna kolmeen eri päivitysten sarjaan. Ensimmäinen on nyt keväällä starttaava Wild Appalachia, toinen kesällä esiin rullaava Nuclear Winter ja kolmas syksyn tienoilla kohdattava Wastelanders.

Ensimmäiinen osa Wild Appalach -päivitysten sarjaa ilmestyy 12. maaliskuuta, jolloin tarjolle saadaan uusi tehtäväkokonaisuus sekä mahdollisuus omien juomien tislaamiseen ja panemiseen. Näitä seuraa aina toukokuun loppuun asti niin toinen uusi tehtäväsarja, pari uutta kausittaista erikoistapahtumaa, uusi haastavampi selviytymistila, pelaajien välinen kaupustelu, paremmat koristelumahdollisuudet sekä legendaarisia varusteita tarjoava uusi kauppias.

Ohessa kuvaesittely Wild Appalachian tarjonnasta.

Nuclear Winterin ja Wastelandersin osalta yksityiskohdat ovat vielä niukemmat. Kesällä tarjolle luvataan kuitenkin ”sääntöjä muuttava” Nuclear Winter -pelitila, holveihin 94 ja 96 sijoittuvia Vault Raid -tehtäviä niin kuin myös mahdollisuus resetoida tason 50 hahmonsa ja haalia näin haltuunsa tuoreita voimakkaita erikoiskykyjä. Syksylle odottaa sopii vielä kokonaan uutta päätarinaosuutta, hahmoryhmittymää ja muita yllätyksiä.

– Tiedämme, että julkaisumme oli rujo ja että teimme virheitä matkan varrella. Jaamme turhautumisen kanssanne, kun näin tapahtuu. Teemme todennäköisesti virheitä vielä jatkossakin, mutta kun näin käy, teemme korjausliikkeet niin nopeasti kuin mahdollista. Tietäkää, että olemme täysin omistautuneita tekemään tästä pelistä mahdollisimman hyvän ja ennen kaikkea alustan loputtomille Fallout-seikkailuille vielä vuosiksi eteenpäin, Bethesda kertoo kotisivuillaan.

Lähde: Bethesda

Lisää luettavaa