Naamoja äänien takaa – tässä on Final Fantasy XV:n päänäyttelijäkasti

Final Fantasy XV:n tuore video on saapunut antamaan pelaajille paremman mahdollisuuden tehdä tutustua pelin ääninäyttelijäkastiin.

23.8.2016 15:15

Final Fantasy XV:n julkaisu viivästyi hiljattain parilla kuukaudella, mutta se ei ole tietenkään pysäyttänyt pelin markkinointikoneistoa. Kuluvalla viikolla pelistä julkistettiin jälleen yksi uusi video, jonka myötä uutuusroolipelin englanninkielinen pää-ääninäyttelijäkasti on saanut oman esittelynsä.

Final Fantasy XV:n ääninäyttelijäkokoonpano eroaa hieman peliä pohjustavasta Kingsglaive: Final Fantasy XV -elokuvasta. Pelissä kuulemaan ei päästä siis esimerkiksi Sean Beania kuningas Regisina tai Lena Headeyta Lunan roolissa. Pelissä Regisia näyttelee sen sijaan Jim Pirri ja Lunaa Amy Shiels, joista varsinkin Pirrin historiassa piisaakin jo ennestään hajanaisia ääninäyttelykeikkoja. Viimeisimpänä miestä kuultiin Mirror’s Edge Catalystin Noah-hahmona.

Esittelyvideon ääninäyttelijöistä voi katsastaa ohesta. Sen alta löytää myös Gamescom-messuilla paljastetun noin 50 minuutin pituisen pelikuvapätkän Final Fantasy XV:stä. Omin käsin Final Fantasy XV:tä pääsee pelailemaan 29. marraskuuta PlayStation 4:llä ja Xbox Onella.

Lisää luettavaa