Mystiikka valtaa oikeussalit – tältä näyttää Ace Attorney 6

Ensimmäinen traileri Ace Attorney 6:sta on näyttäynyt. Esille ollaan saatu näin uuden pelin erikoinen asetelma, jossa oikeudenkäyntejä käydään murhauhrien viimeisiä hetkiä näyttävän vesipeilin avulla.

19.9.2015 23:11

Ensimmäinen traileri syyskuun alusta julkistetusta Ace Attorney 6:sta on lähtenyt vaeltamaan vapaasti ympäri internetiä.

Uusi video käsittelee ilmeisesti pelin ensimmäistä oikeudenkäyntitapausta, jossa uuteen Kulain-maahan matkannut Phoenix Wright on ajautunut puolustamaan pinteeseen joutunutta matkaopastaan. Nuori opas on istutettu oikeuden eteen syytettynä murhasta, koska uhrien viimeiset hetket paljastava paikallinen vesipeili näyttää hänen tappaneen ihmisen.

Vastaansa Phoenix saa keississä Kulainin prinsessan, joka on erikoistunut nimenomaan vesipeilissä ilmenevien näkyjen esittelyyn. Pelaajan tehtävänä olisikin ensitöikseen Ace Attorney 6:ssa osoittaa todisteita keräämällä vesipeilissä ilmenevät epäloogisuudet ja todistaa näin prinsessan tulkinnat näyistä vääriksi.

Ace Attorney 6 on kehitteillä 3DS:lle ja sen on jo tähän mennessä vahvistettu olevan Japanin ohella matkalla myös länteen. Ainakin Japanissa peli saa julkaisunsa ensi vuonna.

Lähde: Kotaku

Lisää luettavaa