Mysteereillä ja käänteillään koukuttava Zero Escape palaa kesäkuussa

Zero Escape -sarjan kolmas osa Zero Time Dilemma on päivätty, ja se saapuu mukavasti samanaikaisesti sekä Eurooppaan että Yhdysvaltoihin.

18.3.2016 06:58

Seikkailupelisarja Zero Escape on kasvamassa vihdoin kesällä täyden trilogian mittaiseksi. Kesäkuun 28. päivä sekä Amerikassa että Euroopassa kauppoihin saapuu sarjan kolmas osa Zero Time Dilemma, joka on saamassa samanaikaisesti versiot niin PlayStation Vitalle kuin 3DS:llekin.

Pc-pelaajiakin kosiskellaan vielä lähitulevaisuudessa, sillä julkaisija Aksys Gamesin mukaan pelistä on parhaillaan työn alla myös Steam-versio, joka saadaan jakeluun hieman käsikonsoliversioiden jälkeen. Vihjauksia kahden ensimmäisen sarjan osan tulosta pc:lle on myös saatu.

Yhdysvalloissa Zero Time Dilemma saadaan pelattavaksi käsikonsoleille ladattavassa ja fyysisessä kuosissa. Euroopassa ei olla aivan näin onnekkaita, sillä täkäläisillä markkinoilla peliä myydään virallisesti vain latausmuodossa. Onneksi Vita on sentään edelleen kuitenkin aluekoodivapaa laite.

Sarjan edellisten osien tapaan Zero Time Dilemma on pakoiluteeman ympärillä pyörivä seikkailukokemus, johon luodaan jännitystä sekä pulmanratkaisun voimin että myös tarinaa eteenpäin kuljettavilla erilaisilla päätöstilanteilla. Tärkeäksi kikaksi pelin kerronnassa muodostuu tällä kertaa myös 90 minuurin välein pelihahmoihin ruiskutettava huume, joka käytännössä pyyhkii näiden muistin.

Tapahtumiltaan peli sijoittuu tällä kertaa Mars-testauslaitokseen.

Ohessa tuore traileri englanninkielisen ääninäyttelyn kera. Pelin pitäisi olla pelattavissa kuitenkin myös japaniksi.

Lähde: Kotaku

Lisää luettavaa