Myst-seikkailuklassikon henkinen seuraaja joukkorahoitettiin

Ensimmäisen persoonan seikkailupeli Obduction herätti tarpeeksi huomiota maailmalla kerääkseen yli miljoona dollaria kehitystään varten.

17.11.2013 03:45

Klassinen Myst-sarjan luonut Cyan-studio pääsee työstämään kunnolla henkistä seuraajaa suosituille seikkailutuotoksilleen. Yhtiö haki Kickstarterin kautta pitkin loka-marraskuuta 1,1 miljoonan dollarin rahoitusta Obduction-peliprojektiaan varten ja on nyt rahoituskampanjan päätyttyä saanut kassaansa 1,3 miljoonaa.

Kuten alkuperäinen Myst ja sitä seurannut Riven-peli, on Obduction ensimmäisestä persoonasta kuvattu seikkailupeli, jossa merkittävä osa ajasta vietetään mysteeristä maailmaa tutkien ja erilaisia pulmia ratkoen. Kun peli etenee, avautuu taustalla luonnollisesti myös oma tarinansa, josta kehittäjät lupailevat syvällistä ilmestystä.

Ainakin vielä tällä hetkellä Obduction on kehitteillä niin Windowsille kuin OS X:llekin vuotta 2015 silmäillen. Siitäkin huolimatta, että Kickstarter-kampanja on ohitse, ottavat kehittäjät myös edelleen rahaa vastaan projektiaan varten vielä PayPalin avulla.

Lähde: Kickstarter

Lisää luettavaa