Muukalaissivusto vihjaa scifi-räiskintä Prey 2:n paluusta

Huhumyllyn keskellä vuoden 2012 viettänyt Prey 2 saattaa palata maaliskuussa julkisuuteen.

3.2.2013 19:00

Bethesdan Prey 2:sta saatetaan pitkän odottelun jälkeen kuulla jälleen jotain virallista paikkoin. NeoGAF-keskustelupalstan pelaajat ovat viikonlopun aikana bonganneet verkosta AlienNoire.com-nimellä kulkevan sivuston, joka pitää sisällään kryptisen South Venusian -fonttia käyttävän laskurin.

Laskurin tikittäminen näyttäisi päättyvän maaliskuun ensimmäisenä päivänä.

Raporttien mukaan sivuston lähdekoodista on vielä eilen ollut mahdollista bongata nimet Bethesda, Prey 2 ja Human Head Studios. Tällä hetkellä koodin sisuksista löytyy merkittävänä mainintana enää vain tekstipätkä ”Tommy needs your help” (Tommy tarvitsee apuasi), mikä voisi olla viittaus ensimmäisen Prey-pelin päähenkilöön.

Toistaiseksi ei ole vielä täyttä varmuutta, josko AlienNoire.com on varsinaisesti Bethesdan virallinen markkinointisivusto. Verkkotunnusrekisterien mukaan sen on rekisteröinyt haltuunsa The Collective -nimellä kulkeva olemus, joka on ilmoittanut olinpaikakseen Oklahoman osavaltiossa sijaitsevan Tahlequah-kaupungin. Yksityiskohta voi sentään olla merkittävä, sillä alueella tiedetään asustavan rutkasti cherokee-intiaaneja, jollainen Preyn alkuperäinen päähenkilö pelissä myös oli.

Human Head Studiosin työstämä Prey 2 julkistettiin virallisesti vuonna 2011, mutta vuonna 2012 siitä ei kuultu juuri mitään. Pelin onkin  jo pidemmän aikaa uskottu olevan ongelmissa.

Lähde: Joystiq, NeoGAF

Lisää luettavaa