Mutaköröttelypeli Spintires: MudRunner laajeni ilmaiseksi

Mutaisa ajopeli Spintires: MudRunner on saanut kaikilla alustoilla uusia ajoneuvoja ja pelialueen lisäävän ilmaisen lisärin.

14.2.2018 23:43

Spintires: MudRunnerin pelaajat ovat voineet tästä viikosta alkaen poimia haltuunsa ilmaisen lisäosan peliin. Lisärin tunnistaa nimestä The Valley ja se on saatavilla Xbox Onelle, PlayStation 4:lle sekä pc:lle kunkin alustan oman latauskauppan kautta.

Uusina asioina The Valley on tuonut MudRunnesiin kokonaan uuden samaa nimeä kantavan laaksoalueen, kolme tuoretta ajoneuvoa (E-7429, C-6317, A-969) ja kymmenen eri ajoneuvoissa hyödynnettävää lisävarustetta,. Hajanaisia bugikorjautuksia on myös pyritty tekemään, mitkä on listattu kokonaisuudessaan julkaisija Focus Home Interactiven foorumeilla.

Foorumeilla julkaisija on lisäksi jälkeenpäin myöntänyt, että pc-pelaajat ovat saattaneet törmätä lisurin kanssa hajanaisiin suorituskykyongelmiin. Korjaus moista varten on parhaillaan kehitteillä. Väliaikaisena ratkaisuna se suosittelee pelaajia tekemään koko pelille täyden uudelleenasennuksen ja palauttamaan tallennuksensa peliin sitten Steamin pilvipalvelun kautta.

Saatavilla Spintires: MudRunner on ollut viime syksystä asti. Sitä on markkinoitu eräänlaisena muutaman vuoden takaisen alkuperäisen Spintiresin edistyneempänä versiona. Pelaaja-lehden arvostelun MudRunnerista voi lukea tästä ja alkuperäisestä versiosta tästä.

Lisää luettavaa