Mutaanjuuttumissimulaattori Spintires palaa tuhdimpana kuin koskaan – konsoliversio myös vahvistettu

Kovan luokan muta-ajoa tarjoillut Spintires luodaan osin uudelleen ja samalla se saadaan konsoleille.

19.8.2017 04:00

Muutaman vuoden takainen hittisimulaatio Spintires on saamassa uuden parannellun version. Lisänimeä MudRunner kantava pakkaus saapuu myyntiin vielä myöhemmin tänä vuonna ja tällä kertaa pc:n lisäksi Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle.

Spintiresin alkuperänen olemus saa MudRunnerilla täyden graafisen uusiokäsittelyn ja laajenee samalla sisältätarjonnaltaan. Viiden vanhan pääympäristön rinnalle pelattavaksi saadaan uusi hiekkalaatikkoalue, ajoneuvotarjonta kasvaa 13 lisäkoneella ja tuore haastetila tekee sekin debyyttinsä.

MudRunneria kehittää alkuperäisestä Spintiresista poiketen Saber Interactive julkaisija Focus Home Interactiven tuella. Alkuperäisen pelin taustalla piisasikin aikoinaan draamaa, joka yhdessä vaiheessa ajoi pelin jopa hetkellisesti pois Steam-myynnistä. Focus on kuitenkin vahvistanut, että Spintiresin alkuperäinen luoja Pavel Zagrebelny on mukana myös MudRunnerin työstössä.

MudRunnerin myötä alkuperäisen Spintiresin ei kannata odottaa saavan enää päivityksiä. Spintiresin jo pc:llä omistavat eivät myöskään saa MudRunneria ilmaiseksi, vaikkakin Focus on luvannut myydä peliä kyseisille pelaajille puoleen hintaan.

Lähde: Focus Home Interactive, Rock Paper Shotgun

Lisää luettavaa