Mustalla huumorilla sivelty The Sexy Brutale paljastui PS4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle

Espanjalainen TequilaWorks ja tuore brittistudio Cavalier Game Studios ovat tuomassa maailmaan uutta hieman Päiväni murmelina -hengessä kulkevaa murhamysteeriä.

16.8.2016 15:42

Päiväni murmelina -tyylinen pulmaseikkailupeli The Sexy Brutale on tekemässä matkaa PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle. Pelin on paljastanut madridilaisstudio TequilaWorks, joka työstää nimikettä yhteistyössä tuoreehkon brittiläisen Cavalier Game Studios -pelitalon kanssa.

Uutuuspelissä ensisijaisena tarkoituksena olisi estää yhdeksän ihmisen murhat, mutta varsin erikoisella tavalla. The Sexy Brutalen tapahtumat pyörivät jatkuvasti nimittäin yhden jatkuvasti toistuvan vuorokauden ympärillä. Tämä tarkoittaa, että pelaajan on elettävä kyseinen päivä läpi uudelleen ja uudelleen, kunnes tämä oppii, miten kunkin uhrin voi mitenkin pelastaa. Aina välillä etenemistä tosin rytmitetään myös pelaajalle annettavilla erikoisvoimilla.

Tapahtumien keskiönä The Sexy Brutalessa toimivat mystiset naamiaisjuhlat, joista ei ilmeisesti pitäisi ainakaan mustaa huumoria juuri puuttua. Käyntiin ne saadaan ensi vuonna, kun The Sexy Brutale julkaistaan tammi-maaliskuun tienoilla.

The Sexy Brutale on tällä hetkellä toinen projekti, jonka parissa TequilaWorksin tiedetään tekevän töitä. Toinen studiolla tällä hetkellä työn alla oleva peli on ainakin PlayStation 4:lle ja pc:lle suuntavaa Rime, joka sai hiljattain uuden julkaisijan Grey Box- ja Six Foot -yhtiöstä. Vielä jonkin aikaa sitten studio oli tuomassa peliä markkinoille Sonyn avulla, kunnes yhtiöiden tiet yllättäen erkanivat.

Myös Rime on saamassa julkaisunsa ensi vuonna.

Lähde: TequilaWorks (1), (2), All Games Delta

Lisää luettavaa