Musiikkia ja piikkilankaa – Bethesda kiusaa pelikansaa

The Elder Scrollseista ja moderneista Fallouteista varsinkin tuttu Bethesda kiusaa pelaajia lyhyellä ja varsin epämääräisellä kuvapätkällään.

16.4.2013 19:11

Peliyhtiö Bethesda on ryhtynyt mysteeriseksi. Yhtiö on tänään julkaissut Twitterissa ilman mitään kummempia hehkutuksia Vine-palvelua hyödyntävän lyhyen pätkän, jossa esillä nähdään ilmeisesti piikkilankaa, vinyylilevy sekä Air on a G String -sävellykseen viittaavia sanoja.

Juurikaan tietoja pätkän tarkoitusperästä ei vielä ole. Bethesdan markkinointipomo Pete Hines on tähän mennessä lähinnä vain vihjannut, ettei mysteeri liity ilmeisesti mitenkään Falloutsarjaan.

Pitkin nettiä on sentään jo ehditty veikkaamaan, että Bethesdan pätkä liittyisi joko jo Shinji Mikamin vetämän Tango Gameworksin Zwei-kauhupeliin tai huhuiltuun uuteen Wolfensteiniin. Jälkimmäisestä saatiin vihjeitä aikaisemmin tänä vuonna, kun pelien parissa työskentelevän säveltäjän ansioluettelosta löytyi maininta MachineGamesin kehittämästä pelistä, joka toisi jatkoa vanhalle räiskintäsarjalle.

Ohessa mainittu pätkä.

Lähde: Polygon, NeoGAF

Lisää luettavaa