Kauhumoninpeli Dead by Daylight saa alkavan kesän myötä seuraa uudesta sivuosasta. Steamiin kehitteillä oleva Hooked on You ei ole kuitenkaan murhaamisen ympärillä pyörivä teos, vaan deittisimulaattori, joka päästää muodostamaan suhteita neljän pelistä tutun tappajahahmon kanssa.

Hooked on Youn luvataan pitävän sisällään useita loppuja, jotka eivät pelkästään päästä löytämään todellista rakkauta pelin hahmojen kanssa, vaan tarjolla on myös mahdollisuuksia niin platoniseen ystävyyteen kuin katkeraan inhoonkin. Hankkeessa kehittäjä Behaviour Interactivea on auttanut KFC-ruokaketjulle I Love You, Colonel Sanders! -pelin aiemmin myöskin tehnyt Psyop.

Mitenkään täysin tyhjästä Hooked on You ei ole saamassa syntyään. Kotakun haastattelussa Behaviour Interactiven kumppanuussuhteista vastaava Mathieu Côté toteaa, kuinka pelin yhteisölle järjestettiin vuosi sitten kysely kokemuksista, joita he voisivat haluta nähdä Dead by Daylightistä. Deittisimu oli ykkösvaihtoehto.

–Olemme olleet jo vuosia tietoisia faniemme janosta ja heidän intensiivisemmistä fanifiktioistaan. Haluamme antaa heille mitä he haluavat, mutta meidän täytyy esittää se myös oikealla tavalla sen ansaitsemalla vakavuudella, Côté kommentoi.

Tarkkaa julkaisuajankohtaa Hooked on Youlle ei toistaiseksi ole vielä annettu. Ohessa katsottavissa on kuitenkin pieni kiusoitteluvideo.

Lähde: Kotaku, Hooked on You (kotisivu)

Lisää luettavaa