Muistutukset kuosiin! Red Dead Redemption 2 on valmis pelikuvapaljastukseen

Red Dead Redemption 2:sta on tarkoitus nähdä vihdoin pelikuvaa näin torstaina.

9.8.2018 16:11

Rockstar Games on aikeissa paljastaa taas lisää palasia Red Dead Redemption 2:sta. Nyt torstaina 9. elokuuta kello 18.00 Suomen aikaan pelistä julkaistaan uusi traileri, jonka luvataan olevan tällä kertaa nimenomaan pelikuvaan keskittyvä.

Tähän mennessä Red Dead Redemption 2:sta on tarjoiltu kaikkiaan kolme erillistä traileria, jotka kaikki ovat tavalla jos toisella fiilistelleet sen tarinalla, maailmalla ja hahmoilla. Näiden tueksi saatiin hiljattain myös joukko pelin toiminnallisuuksia avaavia yksityiskohtia, mutta kunnollista pelikuvaa siitä ei ole toistaiseksi nähty.

Rockstar Games on aiemminkin tykännyt esitellä tulevien pelejään kunnolla toiminnassa vasta aivan niiden virallisen julkaisun tienoilla. Jos aiempi tyyli vain säilyy, voidaan uudelta Red Dead Redemption 2 -trailerilta odottaa hieman edellisiä videoita enemmän pituutta ja taustakertoja, joka auttaa selittämään pelin toiminnallisuuksia. 

Odotellessa fiilistellä voi vaikkapa ensimmäisen Red Dead Redemptionin yhdeksän vuotta vanhaa ensimmäistä pelikuvatraileria.

Red Dead Redemption 2 julkaistaan Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle lokakuun 26. päivä.

Päivitetty: Traileri on nyt ulkona,

Lähde: Rockstar Games

Lisää luettavaa