Muistatko vielä Bubsyn? Ysärin tönkkö tasoloikkasankari palaa jostain ihmeen syystä

Uusi Bubsy-peli on tekeillä Giana Sistersin elvytyksestä myöskin vastanneen Black Forest Gamesin toimesta.

8.6.2017 21:00

90-luvun pelimaskottibuumin keskellä syntynsä saanut Bubsy on palaamassa. Suutansa soittava ja lankakeriä keräävä punailves seikkailee seuraavaksi PlayStation 4:lle ja Steamiin saapuvalla Bubsy the Woolies Strike Backilla, jota kehittää aiemmin myös Giana Sistersin elvyttämisestä vastannut Black Forest Games.

Woolies Strike Back palauttaa Bubsyn hyppimään sivulta kuvatussa maailmassa, mitä nyt sen grafiikka on kolmiulotteista. Käytössään hahmolla on useita tämän klassisia liikkeitä, kuten liitomahdollisuus, mutta yhtälailla tämän luvataan oppineen myös hieman uusiakin temppuja.

Bubsyn elvytyksen yhteydessä myös pelisarjaa aikoinaan hallinnoinut Accolade-peliyhtiö palaa nimellisesti. Bubsyn levitys tapahtuu nimittäin Accolade-brändin alla, mitä nyt sen omistaa nykyisin hongkongilainen Billionsoft. Pelisivusto GamesIndustryn mukaan firman tarkoituksena olisi tuoda vastaavalla takaisin myös muita vanhempia Accolade-pelinimikkeitä, kuten HardBall, Deadlock, Eradicator, Slave Zero ja Redline.

Lähde: Accolade, GamesIndustry

Lisää luettavaa