Muistatko vielä BioWare-roolipeli Jade Empiren? Ei väliä, lataa se nyt ilmaiseksi! (päivitetty)

Päivitys: Jade Empiren ilmaisuus Originissa näyttäisi olleen EA:lla tapahtunut virhe.

16.11.2015 18:35

BioWaren itämaisilla teemoilla kyllästetty roolipeli Jade Empire on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi Windows-koneille. Pelin voi napata omakseen suuntaamalla Electronic Artsin omaan Origin-palveluun, jossa sitä jaellaan koettavaksi osana Originin jo yli puolitoista vuotta kestänyttä Talo tarjoaa -ohjelmaa.

Aiemmin keväällä jo täyden kymmenen vuoden ikään yltänyt Jade Empire oli BioWaren viimeinen peli ennen yhtiön siirtymistä Mass Effectin maailmaan. Aiemmista BioWare-roolipeleistä poiketen peli hyödynsikin aina vain enemmän reaaliaikaisempia toimintaelementtejä taisteluissaan, kun taas keskustelujärjestelmiltään se otti paljon oppia Knights of the Old Republicilta.

Alkujaan Jade Empire sai muotonsa Xbox-pelinä. Pc:lle se käännettiin vasta jälkeenpäin.

Tiedossa ei ole kauanko EA on aikeissa jaella Jade Empirea ilmaiseksi. Kauheasti epäröimään tarjouksen kanssa ei siis kannata välttämättä jäädä, jos peli vain vähänkään kiinnostaa.

Päivitys kello 0:40: Osa Origin-käyttäjistä on kertonut kohdanneensa ongelmia yrittäessään ladata ilmaista Jade Empireaan. EA on kertonut tutkivansa asiaa.

Päivitys 16.11. kello 20:35: Jade Empiren hetkellinen ilmaisuus sunnuntaina näyttää olleen virhe EA:n päässä. Yhtiö ei ole moista vielä julkisesti myöntänyt, mutta kirjoitushetkellä Jade Empiren hinta Originissa on jo lähemmäs vuorokauden ajan ollut 14,99 euroa. Kerromme, mikäli tilanne muuttuu.

Lisää luettavaa