Muhkea Diablo III -paketti ei ole PS4:n yksinoikeus, julkaisupäivä vahvistettu

Blizzard on viimein vahvistanut, että Diablo III: Ultimate Evil Edition saadaan PS4:n ohella myös PS3:lle ja Xboxeille. Julkaisupäiväkin paljastettiin.

12.5.2014 22:23

PlayStation 4:lle viime vuonna julkistettu Diablo III: Ultimate Evil Edition ei ole jäämässä Sonyn uutuuskonsolin yksinoikeudeksi. Blizzard on viimein saanut kakistettua ulos, että myös Xbox One, Xbox 360 ja PlayStation 3 ovat saamassa samaisen paketin ja vieläpä yhtäaikaisesti PS4-version kanssa elokuun 19. päivä.

Diablo III: Ultimate Evil Editionin pitäisi olla varsin oivallinen paketti Diablo III:n tähän asti missanneille. Paketin ydin koostuu tietenkin itse Diablo III:n pääseikkailusta, mutta samalla mukaan on ujutettu lisäksi myös tuore Reaper of Souls -laajennus.

Hieman konsoleille yksinoikeudella väännettyjä ominaisuuksia tavataan myös Ultimate Evil Editionissa. Huomattavin näistä on tietenkin peliohjaimille sovitettu pelattavuus, mutta pääseepä konsoleilla harrastamaan myös esimerkiksi neljän pelaajan moninpeluuta netin ohella myös paikallisesti.

Sekä PlayStation 4:llä että Xbox Onella Ultimate Evil Editionin suositushinnaksi saadaan Euroopassa noin 70 euroa. Vanhemilla konsoleilla sen sijaan paketin pitäisi liikkua hinnaltaan noin 40 euron paikkeilla. 

Lähde: Blizzard (1), (2)

Lisää luettavaa