Mortal Kombat X:n hahmotarjonta jatkaa varovaista kasvuaan pelin saadessa tasaista tahtia uusia trailereita. Tällä viikolla julkaistu tuore video on nyt vahvistanut, että alkujaan Mortal Kombat Mythologies: Sub-Zerosta ja Mortal Kombat 4:stä tuttu Quan Chi on palaamassa taisteluareenoille.

Mortal Kombat X:n trailereille tyypilliseen tapaan uusi video käy läpi kaikki kolme Quan Chin pelissä käyttämää taistelutyyliä. Näihin lukeutuvat sekä portaaleja hyödyntävä Warlock-tyyli, demonien kutsumiseen luottava Summoner-tyyli ja taikuuden viskomiseen kannustava Sorcerer.

Quan Chi on järjestyksessään yhdeksäs hahmokokonaisuus, joka on vahvistettu Mortal Kombat X:n oletushahmokaartiin. Muut vahvistetut taistelijat ovat Sub-Zero, Cassie Cage, Scorpion, Raiden, D’Vorah, Ferra/Torr, Kotal kahn ja Kano. Nelikätinen kamppailija Goro vuorostaan on tekemässä tuloa peliin ennakkotilausetuna.

Mortal Kombat X julkaistaan huhtikuun 14. päivä maailmanlaajuisesti niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle kuin myös pc:lle.

Lisää luettavaa