Morrowind herää henkiin Skyrimissa Skywind-modin kehitysvideolla

Skyrim-modi Skywindia työstävältä tekijätiimiltä on tullut julki tuore dokumenttivideo, jossa käydään läpi modifikaation kehittymistä.

5.1.2014 22:00

The Elder Scrolls III: Morrowindin seikkailut Skyrimin pelimoottorille siirtävästä pelimodi Skywindista on julkaista uusi astetta virallisempi video. Kyseessä on lähemmäs kymmenen minuutin pituinen dokumentti siitä, kuinka modin rakennus on tähän pisteeseen asti oikein sujunut.

Videolla näkemään päästään erityisesti, miten 70 henkilöstä koostuva fanitiimi on pyrkinyt saamaan Morrowindin uuteen muotoon tarpeeksi eloisassa kuosissa. Tuoreemman moottorin myötä niin eri alueisiin kuin myös hahmo- ja asemalleihin on erityisesti haluttu nähdä vaivaa, ja onpa Morrowindin tarinapuoltakin tarkoitus vielä myös saada päivitettyä uuteen uskoon.

Vaikka Skywind on edelleen kehitteillä, on varhainen versio siitä jo latailtavissa, mikäli Morrowindin laajennuksineen sekä Skyrimin vain omistaa pc:lle. Lisätietoja modista löytää Morroblivion.com-sivuston keskustelupalstalta.

Lisää luettavaa