Mordorin varjo synkistää Keski-Maan lokakuussa

Middle-earth: Shadow of Mordor on saanut vaihteeksi uuden trailerin, joka tällä kertaa paljastaa myös pelin julkaisupäivän.

2.4.2014 18:48

Uusia toimintahetkiä Keski-Maan nurkille työntävä Middle-earth: Shadow of Mordor on saanut julkaisupäivän. Pelin tuorein traileri paljastaa, että örkkien on aika vapista lokakuun 7. päivä.

Julkaisupäivän ohella traileri tuo esiin Shadow of Mordorin tarinallisempaa poskea. Se pohjustaa erityisesti pelissä ohjastettavaksi saatavaa Talion-hahmoa, jonka seikkailu alkaa tämän saadessa kuollettavan annoksen miekkaa selkäänsä.

Shadow of Mordor tekee tuloaan niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle kuin pc:llekin. Pelin kehittänyt Monolith on kuitenkin myöntänyt, että vanhemmalla konsolisukupolvella pelin ytimessä hyrräävä Nemesis-järjestelmä ei ole niin monipuolinen kuin muilla alustoilla. Nemesis on yksi Shadow of Mordorin mainostetuimpia ominaisuuksia, sillä sen avulla pelin pitäisi täyttyä persoonallisista vihollisista, jotka kehittyvät pelaajien toiminnan perusteella.

Mikäli Shadow of Mordorin pelikuvavideon on missannut, kannattaa siihen tutustua vaikkapa tästä.

Lisää luettavaa