Monolithin uuden Keski-Maahan sijoittuvan Middle-earth: Shadow of Mordor -toimintaseikkailun julkaisua on aikaistettu. Peliä on jo tovin aikaa odoteltu kauppoihin lokakuun 7. päiväksi, mutta nyt julkaisija Warner Bros. puskeekin peliä Eurooppaan lokakuun 3. päiväksi.

Yhdysvalloissa peli aloittelee marssiaan jo 30. syyskuuta.

Warner Brosin mukaan julkaisun aikaistamiseen on vaikuttanut fanien peliä kohtaan osoittama innostuksen määrä. Huomioida kuitenkin myös sopinee, että lokakuu on tänä vuonna varsinkin ensimmäisten päiviensä jälkeen hyvin kiireistä aikaa pelijulkaisujen kannalta. Kauppoihin kyseisen kuukauden aikana odotetaan muun muassa uuden Super Smash Brosin 3DS-versiota, Skylanders: Trap Teamia, Alien: IsolationiaDriveclubia, Borderlands: Pre-Sequelia, The Evil Withinia, Evolvea, Assassin Creed Unitya, Civilization: Beyond Earthia, Lords of Fallenia, Sunset Overdrivea ja Bayonetta 2:ta.

Sekä Battlefield Hardlinea että Dragon Age: Inquisitioniakin tavoiteltiin vielä jonkin aikaa myös lokakuulle. Kummankin pelin julkaisu viivästyi kuitenkin hiljattain.

Pelaamaan Middle-earth: Shadow of Mordoria päästään niin Xbox Onella, PlayStation 4:llä, Xbox 360:llä, PlayStation 3:lle kuin pc:lläkin.

Päivitys 26.7. kello 0.00: Uuden julkaisupäivän ohella Warner Bros. on julksitanut Shadow of Mordorista nyt myös uuden trailerin. Kurkkaapa se ohesta.

Lähde: Warner Bros. (Gamasutra)

Lisää luettavaa