Kuten lauantain uutisoimme, Spec Ops: The Line -pelin tehnyt Yager Development -studio on työstämässä uutta peliä. Pelin nimi on Dreadnought. Dreadnought on free-to-play-peli, jonka pitäisi ilmestyä ensi vuonna.

Pelissä on episodimainen yksinpelikampanja sekä co-op-moninpelimuoto.

Yagerin tuottaja Mark Liebold kertoi Gamasutralle, että Dreadnought on peli, jota he ovat suunnitelleet jo pitkään.

”Kukapa ei haluaisi istahtaa Picardin tai Han Solon tuolille ja ohjata suunnatonta avaruusalusta?” hän sanoi.

Liebold myös painottaa, ettei peli tule olemaan pay-to-win-periaatteella toimiva, vaan kaikki tulee olemaan täydellisessä tasapainossa.

Vuonna 2012 ilmestyneen Spec Ops: The Line -pelin kerrontaa ja moraalisia valintoja hehkuteltiin mediassa. Spec Ops: The Linessa ohjattiin Martin Walker -nimistä sotilasta Dubaissa. Peli on kuuluisa etenkin siitä, että se laittoi pelaajan moraalin koetukselle. Pelaajan piti tehdä pelin aikana valintoja, joiden oli tarkoitus järkyttää. Peli myös kyseenalaisti pelaajan valinnat. Pelin tekijöiden tarkoituksena oli tehdä tuotos, joka sai pelaajan ymmärtämään sodan kauhut.

Peli kiellettiin Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, sillä se näytti maan suurimman kaupungin Dubain ävityksen tilassa. Myös Yagerin nettisivut sensuroitiin pelin vuoksi. Peliä ei saa myöskään tuoda maahan paikallisten verkkokauppojen kautta.

Lähde: Gamasutra.

Lisää luettavaa