Moraali ja suuret valinnat painavat NHL 16:n uusimmalla esittelyvideolla

EA jatkaa NHL 16:n eri pelitilojen esittelyä trailereiden voimin. Nyt esille on nostettu Be a GM -managerointitila.

21.8.2015 13:14

Tuore NHL 16 traileri on saapunut esittelemään jälleen yhtä EA Sportsin uudesta virtuaalilätkäkokemuksesta löytyvää pelitilaa. Tällä viikolla pöydälle on nostettu pelin Be a GM -tila, joka jälleen kerran päästää pelaajat manageroimaan omaa NHL- tai AHL-joukkuetta kohti menestystä tai turmiota.

NHL 16:ssa Be a GM tilaa on tällä kertaa lähdetty laajentamaan uuden moraalijärjestelmän voimin. Moraalin mukanaolon myötä kullekin NHL 16 -pelaajalle on annettu joukko omia henkilökohtaisia ominaispiirteitä, jotka määrittelevät, miten nämä reagoivat joukkueensa tilaan, sitä koskeviin tapahtumiin ja päätöksiin sekä muihin pelaajiin. Joukkueen moraalin hienosäätöä varten managerit pystyvät jatkossa järjestämään pelitilassa myös tiimipalavereja, joiden yhteydessä koutsit voivat pitää esimerkiksi puheita alaisilleen.

NHL 16 on edelleen aikataulussa syyskuun 17. päivä tapahtuvaa julkaisuaan varten. Peliä tuodaan niin PlayStation 4:lle kuin Xbox Onellekin. Xbox Onelle pelistä paljastettiin hiljattain Pikkuleijonien mukaan teemoitettu erikoisversio.

Lähde: EA Sports

Lisää luettavaa