Monster Hunter -elokuvan ohjaaja tyynnyttelee huolestuneita faneja: ”Elokuva on uskollinen pelille”

Huolestuttavasta ensikatsauksesta huolimatta Monster Hunter -elokuvan ohjaaja lupaa rainan olevan täydellisen uskollinen pelisarjalle.

14.11.2018 10:55

Parhaillaan kuvausvaiheessa olevasta Monster Hunter -elokuvasta on saatu rutkasti lisää tietoa.

Elokuvaa tähdittävä Milla Jovovich on viime viikkojen aikana jakanut Instagram-tilillään anteliaasti kuvamateriaalia elokuvan kulisseista, eivätkä otokset ole välttämättä olleet sitä, mitä sarjan fanit odottivat. Kuvissa nainen poseeraa fantasiahenkisten haarniskoiden ja jättimiekkojen sijaan tuiki tavallisissa modernin sotilaan releissä, eikä pelimaailman taiasta ole tietoakaan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milla Jovovich (@millajovovich) on

Tiedossa on, että elokuva kertoo hirviöiden maailmaan joutuvasta tavanomaisesta sotilasjoukkiosta ja kuvamateriaali täsmää taustatarinaan täysin, mutta epäileviä Tuomaita silti riittää pelisarjan fanien riveissä.

Tuoreessa /Film-sivustolle antamassaan haastattelussa elokuvan ohjaaja Paul W. S. Anderson kävikin tyynnyttelemään yleisöään, ja painotti puheenvuoroissaan useaan otteeseen sitä, kuinka uskollinen elokuva tulee peleille olemaan.

– Elokuva perustuu täysin pelien maailmaan, kuten voisi odottaakin, koska olen puurtanut sen parissa Capcomin kanssa jo yhdeksän vuotta, Anderson kertoo.

Haastattelussa Anderson mainitsee elokuvan ammentavan pelisarjasta niin hahmo- kuin hirviösuunnittelunkin saralla. Jovovichin ja muiden päähenkilöiden persoonat jouduttiin pelisarjan vapaan hahmonluonnin vuoksi tempaisemaan tuulesta, mutta ohjaaja lupaa Monster Hunter -fanien tunnistavan elokuvasta tuttuja hahmoja.

– Minun ei tarvitse luoda uusia hirviöitä, koska vuosien varrella on syntynyt niin monia upeita olentoja. Monster Hunter: Worldia pelanneet tulevat tunnistamaan sen maailman, mutta nostamme hattua myös suosikkihetkille ja -hirviöille aiemmista peleistä, Anderson hehkuttaa /Filmille.

Lähde: /Film

Lisää luettavaa