Piskuisen Pocketwatch Games -studion latauspeli Monaco: What’s Yours is Mine lähentelee jo puolentoista vuoden ikää, mutta kehutun ryöstökokemuksen myynnit eivät näytä kuitenkaan hidastuneen. Kehittäjät ovat vahvistaneet pelin myyntien yltäneen nyt miljoonaan kappaleeseen.

Viimeksi Monacon myyntiedistymisistä kuultiin tarkemmin viime helmikuussa, jolloin Pocketwatch kertoi vuoden 2013 huhtikuussa julkaisunsa saaneen pelin myyneen 500 000 kappaletta. Studion mukaan nykyiseen miljoonan kappaleen määrään ei ole laskettu mukaan edes pelistä maailmalla promoamismielessä jaettuja ilmaisia versioita, joten tähän mennessä saavutettu myyntimäärä on siis varsin vakuuttava.

Vakuuttavaa on toki ollut myös tuki, jota Monaco on pc:llä saanut kehittäjiltään elinaikanaan. Vasta viime huhtikuussa peli päivittyi viimeksi kokonaan ilmaisen sisältöpäivityksen voimin, jolloin se sai neljännen ja viimeisen kampanjansa. Aiemmin peliin on tuotu myös muun muassa zombeilla varustettu pelitila.

Windowsin, Linuxin ja OS X:n ohella peli on ollut saatavilla myös Xbox 360:lle. Kuitenkin juuri niin tuen kuin myyntienkin kannalta Monacon konsoliversio on jäänyt aikalailla alusta alkaen tietokoneveljiensä varjoon. Konsoliversio aikoinaan myös myöhästyi ikävästi viime hetkellä äkkinäisen teknisen ongelman tähden, minkä on katsottu aiheuttaneen sille hieman hallaa.

Lähde: Pocketwatch Games

Lisää luettavaa