Mojangin tyrmäys ei pysäytä NFT Worldsia – Minecraft saa uuden NFT-sisältöön erikoistuneen haastajan

Mojangin päätökseen pettynyt NFT Worlds aikoo tehdä oman pelinsä.

27.7.2022 14:00

Minecraft on saamassa uuden NFT-sisältöön erikoistuneen haastajan.

Mojang kertoi viime viikolla antamassaan lausunnossa, ettei se aio sallia NFT-sisällön integroimista Minecraft-maailmoihin. Pelaajien yhdenmukaisuuden varmistamisen nimissä tehty linjaus oli pettymys ainakin NFT:ihin kytkettyä Minecraft-sisältöä suunnitelleelle NFT Worldsille, joka on nyt kertonut aikovansa tuoda markkinoille oman pelinsä.

NFT Worlds kertoo luovansa uuden pelin ja alustan, joka pohjautuu Minecraftista tuttuihin pelimekanismeihin. Kokonaan uutena pelinä kehitettävän projektin kerrotaan kuitenkin tuovan lajityyppiin modernisointia ja aktiivista kehitystyötä, jota NFT Worldsin lausunnon mukaan Minecraftista on uupunut jo vuosien ajan.

Uuden pelin kerrotaan saavan Minecraftia muistuttavan pelityylin ja tuntuman. NFT Worlds kertoo lisäksi suunnittelevansa graafisia uudistuksia ja uusia pelimekanismeja, joiden kerrotaan mahdollistavan saavutettavamman, omistettavamman ja nautittavamman pelikokemuksen. Pelin kerrotaan myös tukevan suoraan nykyisiä Minecraft-palvelimille suunniteltuja laajennuksia, jotta NFT Worlds -sisällöntuottajat voivat siirtyä sulavasti uuden pelin pariin.

NFT Worldsin mukaan peli tulee kaikkien pelaajien saataville täysin ilmaiseksi, jotta kaikki pelaajat voivat päästä ansaitsemaan, ostamaan ja omistamaan sisältöä. Pelille ei ole toistaiseksi annettu julkaisupäivää.

Lähde: NFT Worlds

Lisää luettavaa