Moderni pulmapelien klassikko pelattavissa nyt ilmaiseksi selaimilla

Yksinkertaisen nerokas pulmapeli Threes! on kokeiltavissa ilmaiseksi nyt myös verkkoselaimella yksinkertaistetussa kuosissa.

19.12.2015 16:36

Mobiilialustoilla ja Xbox Onella tähän mennessä jo tavattu pieni mutta pippurinen pulmapeli Threes! on tehnyt jälleen yhden uuden aluevalloituksen. Pelin kehittäjät julkaisivat luomuksestaan tällä viikolla uuden yksinkertaistetun version, jota on mahdollista pelata ilmaiseksi ihan vain verkkoselaimella.

Threes!:n verkkoselainversio on parillakin tapaa mielenkiintoinen veto kehittäjiltä. Ensinnäkin kyseinen versio on lähes täysin vapaa mainoksista, sillä kehittäjät markkinoivat sen yhteydessä lähinnä vain pelinsä mobiiliversioita ja tulevaa Threes!-aiheista pehmolelua. Samalla selainversio on myös täysin pelattavissa monilla kännyköillä ja tableteilla.

Alunperin Threes! debytoi mobiilialustoilla vuoden 2014 helmikuussa. Peli oli tuolloin saatavilla vain maksullisessa kuosissa, ja vaikka se saikin jo tuolloin roimasti ylistystä pelaajilta, jäi peli lopulta nopeasti monien ilmaiseksi saataville tuotujen klooniensa varjoon. Aiemmin tänä vuonna Threes!-kehittäjät toivat pelistä mobiilialustoille saataville kuitenkin ilmaiset mainosrahotteiset versiot, mikä osoittautui lopulta taloudellisesti hyvin kannattavaksi vedoksi.

Lähde: Polygon

Lisää luettavaa