Modaus kunniaan: Steam Workshop -tuki saapui Saints Row IV:ään ja Rocket League seuraa pian perässä

Steam Workshop -tuen annista voi nautiskella nyt myös Saints Row IV:n parissa. Rocket Leaguekin tukee pian ominaisuuden voimin pelaajien omia kenttiä.

25.11.2016 17:15

Reilut kolme vuotta virallisen julkaisunsa jälkeen Saints Row IV on saanut pc:llä virallisen Steam Workshop -tuen. Lisäyksen myötä pelin modaamisesta kiinnostuneiden elämän pitäisi helpottua, sillä niin modien jakelun kuin löytämisen pitäisi luonnistua kätevästi Steamista käsin.

Workshop-tuen lisäys ei ollut kehittäjä Volitionille ilmeisesti mikään pieni homma. Koska peliä ei alunperin suunniteltu tukemaan modeja, ajautui joukko kehittäjiä päivittämään pelin moottoria erikseen Workshop-tukea varten, mikä ilmeisesti osin tehtiin vieläpä myös vapaa-ajan puolen.

Myös Rocket League on saamassa pc:llä vielä Steam Workshop-tuen niinkin pian kuin joulukuussa. Kyseinen tuki on ainakin alustavasti suunniteltu nimenomaan pelaajien omia modikenttiä varten. Innoistusta kehittäjä Psyonix on hakenut Workshop-tukeen varsinkin Reddit-kanava RocketLeagueModsin puolelta.

Lähde: Volition (Steam), Psyonix

Lisää luettavaa