Modaajat iskivät välittömästi näppinsä Starfieldiin – peli sai satoja modeja pian varhaisjulkaisunsa jälkeen

Starfield näyttää kelvanneen myös modaajille.

3.9.2023 13:03

Avaruusroolipeli Starfield on saanut modaajat liikkeelle jo ennen julkaisuaan.

Starfield tuli perjantaina erikoisversioiden ostajien saataville pc:llä ja Xbox Series X/S:llä. Peli ehti viikonlopun aikana saavuttaa paitsi varsin kunnioitettavan pelaajamäärän, myös pitkän listan pelikokemusta ja ulkoasua viilaavia modeja.

Nexusmods-sivustolle ehti viikonlopun aikana tulla saataville jo yli 200 Starfield-modia. Modien tarjonta vaihtelee varsin yksinkertaisista tallennus-, hahmo- ja tekstuurimodeista huomattaviin teknisiin päivityksiin. Yksi suosituimmista modeista on Starfield Upscaler, joka korvaa pelissä käytetyn AMD:n FSR2-teknologian Nvidia-näytönohjainten tukemalla DLSS2:lla tai Intelin XeSS:llä. Suosittujen modien listalla on myös pelin suorituskykyä parantavia päivityksiä sekä PlayStation-kuvakkeet tuova modi PlayStation-ohjainta käyttäville pelaajille.

Modeja asentavien pelaajien kannattaa huomioida, että Starfieldin modaaminen kytkee pelisaavutukset pois päältä. Tähänkin on kuitenkin oma modinsa, joka kiertää kyseisen rajoituksen ja sallii saavutusten ansaitsemisen myös modatussa pelissä.

Lähde: NexusMods

Lisää luettavaa