Modaaja käänsi Cyberpunk 2077:n virtuaalitodellisuuteen – tältä näyttää Night City omin silmin katsottuna

Cyberpunk 2077:n VR-modi vie pelaajat Night Cityyn.

28.2.2022 08:00

Cyberpunk 2077:n voi nyt kokea kokonaan uudesta näkövinkkelistä.

Äskettäin uudelle konsolisukupolvelle käännetty Cyberpunk 2077 on saanut myös virtuaalitodellisuustuen, vaikkakin epävirallisista lähteistä. Aiemmin esimerkiksi Red Dead Redemption 2:n R.E.A.L. VR -modin kehittänyt LukeRoss on julkaissut viikonloppuna R.E.A.L. VR -modin myös Cyberpunk 2077:ään. Modin avulla pelaajat voivat siis kokea Night Cityn näyttävän pelimaailman kokonaan omin silmin virtuaalitodellisuusvisiirin välityksellä.

Modiin liittyy kuitenkin muutamia rajoitteita. Peli ei tue liikeohjaimia, vaan pelaajien on turvauduttava perinteisempään peliohjaimeen. Tämän vuoksi aseiden tähtääminen tapahtuu katsetta kääntämällä, minkä seurauksena toiminta ei välttämättä ole virtuaalitodellisuudessa parhaimmillaan. Cyberpunk 2077:n pyörittäminen VR-käyttöön riittävän sulavasti vaatii myös melkoisesti konetehoa, eikä täysin sulavaan pelikokemukseen päästä edes huippukalustolla.

Cyberpunk 2077:n R.E.A.L. VR -modi on saatavilla LukeRossin Patreon-tukijoille. Modin toimivuutta voi todistaa myös oheisen Virtual Reality Oasis -kanavan julkaiseman videon välityksellä.

Lähde: LukeRoss@Patreon

Lisää luettavaa